Julebord med løpegruppa

Hvordan vil et julebord med løpegruppa ta seg ut? Det kan være greit at vi tenker gjennom dette nøye på forhånd, sånn at vi får håndtert våre utfordringer på riktig måte.

Det er klart at vi må ha varslet restauranten i god tid i forveien om at vi kommer. Ei hel løpegruppe forbrenner jo mat på nivå med Holla smelteverk. Viktig at restauranten får anledning til å bestille opp nok.

På julebord så stiller vi i vår fineste dress. Aller helst i merket Craft.

For at praten ikke skal bli for enspora så innfører vi en time fri for løpesnakk etter middag. Brudd på regelverket vil medføre strafferunde rundt Falksenteret.

Dette er det ingen i gruppa som klarer å overholde, så denne timen vil således bli ei fellestrening, med intervaller rundt falksenteret, og pauser = 1 min prat ved inngangen (som er ca tilstrekkelig tid for at vi blir tvunget ut på ny runde).

Vi vet jo hva magen sier om løping etter middag. Her kan vi legge inn 20×2 tåhev i dokøa hver gang vi er inne.

Som selskapsaktivitet kan vi ha drikketrening. Vi trener på å drikke i fart. Da setter vi opp drikkestasjon med mange glass med valgfritt innhold og smak. Vi lager en runde rundt lokalet som vi beveger oss rundt. Hver runde plukker vi opp et glass, og drikker det så fort som mulig (ala shot). Glasset pælmer vi i gulvet slik vi pleier.
Formålet er selvfølgelig å øve på
1. å innta drikken uten at den havner «all over the face»
2. at vi svelger drikken i riktig hull (dvs ikke i lufterøret)
3. å teste ut ulike typer drikke. En typisk variant kan være:

wpid-dsc_0648.jpg
Samtidig er det viktig mål at magen trenes opp på å holde på næringen, slik at vi slipper unødvendige pauser.

Vi klarer ikke sitte i ro, så vi går sammen to og to, sånn at vi kan være sosiale, når vi kjører vår basistrening. Typiske aktiviteter: klaske på hverandres hender (stående i pushup-stilling), tråkke hverandre på tærne og trillebår (som fint kan kombineres med bar-tur).

Vi kan ikke ha julebord uten at vi samles for en felles tur på dansegulvet. Her ser vi at det passer veldig godt å øve på frekvens i steget, samt det å få dreisen på å sette foten under kroppens tyngdepunkt i nedtråkket, så vi kjører høye kneløft, skips og rumpespark i takt med musikken. Da får vi også øvd litt på rytme. Husk riktig armbruk, holdning og hofta fram når vi utfører øvelsen. Om vi kjører denne runden litt sent på kvelden (helst etter drikketreninga) så vil dette gi solid koordinasjons- og balansetrening.

Av hensyn til egen sikkerhet innfører vi forbud mot å gå på tå etter kl 23. Fort gjort å gå på en smell, og velte utover et bord på vei til baren. I stedet fortsetter vi med tåhev i dokøa, for å styrke våre legger.

Vi må innføre restriksjoner på hvor vi tøyer vår hamstring. Må gjøres i trappa, eller utendørs, og ikke på nabobordet eller i baren.

Vi løpere eier jo ikke utholdenhet, så vi bestiller taxi kl 0030. Ingen blir imidlertid med taxien, men går raskt hjem, hver til sitt. Og tar en dusj. Og høydepunktene legger vi på Strava.

 

Dette innlegget ble publisert i Diverse og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s